Jablečný ocet
Jablečný ocet se vyrábí z fermentujících jablek, z nichž se stává kyselina octová; aktivní složka v octě. Jablečný ocet používaný firmou Manuka Doctor je nefiltrovaný, což mu dává zakalený vzhled díky přítomnosti pavučině podobné látce známé jako „matka“ obsahující proteiny, enzymy a přátelské bakterie, což přináší zdravotní přínosy.
Proč se jablečný ocet Manuka Doctor liší od jiných značek?
Manuka Doctor používá nejen nefiltrovaný jablečný ocet, ale přidává také vlastní speciální přísadu; manukový med 300 MGO. Methylglyoxal, známý jednoduše jako MGO, je přirozeně se vyskytující sloučenina, která se nachází v manukovém medu a pochází z DHA (dihydroxyaceton), který je přirozeně přítomen v nektaru manukového keře. Manukový med je všeobecně znám svými speciálními antimikrobiálními účinky, které zabíjejí určité druhy bakterií.
Jablečný ocet s manukovým medem je výborný pro přípravu zdravého nápoje či jako přísada do salátů.
Nejprodávanější
Mattisson BIO Jablečný ocet - čistý - je produkt obsahující 500 ml čistého jablečného octa. Jablečný ocet se již po staletí používá jako přírodní lék a jako zdravá přísada a...
Mattisson BIO Jablečný ocet s příchutí skořice a kurkumy je výrobkem, který spojuje tradiční využití jablečného octa s výhodami skořice a kurkumy pro zdraví a chuťový zážitek.
Mattisson BIO Jablečný ocet s příchutí zázvoru a kurkumy je výrobkem, který kombinuje tradiční účinky jablečného octa s příjemnými chutěmi a zdravotními výhodami zázvoru a...
Jablečný ocet je zlatožlutá látka, která vzniká kvašením jablek. Při kvašení jablek se sladidla přeměňují na alkohol, který se pak pomocí bakterií kyseliny octové mění na...